Gezamenlijke groei naar persoonlijke bloei

Over IKC de Lindelaar

De Lindelaar ligt aan de rand van Westerbork, nabij de tennisbaan en de sportvelden en is gesitueerd in een hypermoderne multi functionele accommodatie (mfa Groene Borg). De mfa Groene Borg ligt op een ruime, door veel groen omgeven, locatie.

De mfa Groene Borg is opgeleverd in juni 2015 en huisvest naast de Lindelaar ook basisschool de Wegwijzer, peuter-, kinder- en buitenschoolse opvang, het orkest en de jeugdsoos. Het gebouw beschikt over 16 klaslokalen, waarvan er 10 zijn ingericht voor de Lindelaar.

De kleutergroepen maken  gebruik van het inpandige speellokaal en de overige groepen maken gebruik van het inpandige gymlokaal. Er is een centrale ruimte die voor verschillende doeleinden gebruikt wordt. Bibliotheek en documentatiecentrum hebben onder andere een plaats in deze ruimte.

Laatste nieuws

Kerstvakantie

Van 25-12-2017 tot en met 05-01-2018 is het kerstvakantie. De leerlingen zijn op vrijdag 22-12-2017 om 12.00 uur vrij. Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen, een goed uiteinde en een mooie [...]

Zomervakantie

Het is bijna zover…… zomervakantie! Op vrijdag 21 juli sluiten we om 12.00 uur de schooldeuren en gaan we genieten van een welverdiende schoolvakantie. We wensen iedereen een hele [...]

Call Now Button