Bereikbaarheid

De centrale administratie van de school gevestigd aan de Hofstraat 18 te Beilen. Hier komen alle telefoonlijnen van alle scholen van het Kits Primair binnen.  U kunt met uw vraag dus gewoon het nummer van de school bellen. De centrale administratie neemt uw boodschap aan en kan u eventueel doorverbinden met de leerkracht. U begrijpt dat doorverbinden onder lestijd alleen in zéér dringende gevallen kan worden gedaan.

Mocht uw vraag niet direct beantwoord kunnen worden, dan maken wij een terugbel notitie, zodat de leerkracht of de directie u op een later tijdstip terug kan bellen.

Ziekmeldingen

Is uw zoon of dochter ziek, dan kunt u dit, bij voorkeur via de mail – csa@kitsprimair.nl -doorgeven. Vermeld in uw mail de naam, groep èn de school van uw kind. Ook kunt u vanaf 07.30 uur telefonisch uw kind bij ons ziekmelden.  Via het nummer van de school krijgt u iemand van de centrale administratie aan de lijn. Mocht uw kind gebruik maken van de opvang, denk er dan aan dat u hem/haar ook daar ziek meldt. 

Via Narrow Casting, een tv scherm waarop wij informatie delen, brengen wij leerkrachten op de hoogte van de ziekmelding. In bijzondere gevallen stuurt de centrale administratie een e-mail naar de leerkracht met nadere informatie.

Wij verzoeken u afspraken met tandarts en orthodontist zoveel mogelijk te plannen buiten schooltijden. Deze afspraken kunt u via uw kind of via de mail doorgeven aan de leerkrachten.

Call Now Button