Afscheid Dolf Dekker

 In Nieuws

Uit: de krant van Midden-Drenthe

Westerbork – Directeur Dolf Dekker nam vrijdag 23 april jl. afscheid van kinderen en collega’s van integraal kindcentrum de Lindelaar en kinderopvang Groene Borg in Westerbork. Per 1 mei begint hij aan een andere uitdaging binnen de stichting Kits Primair. Hij wordt de nieuwe unit manager facilitair.

Op zijn laatste werkdag werd hij verrast met een persoonlijk bankje namens alle kinderen van de Lindelaar. Van het team ontving hij, naast cadeaubonnen een symbolisch cadeau voor zijn nieuwe baan: een stofjas.

Sinds zijn baan als directeur van de Lindelaar is er veel veranderd. Onder andere de realisatie van een multifunctionele accommodatie, van traditionele schooltijden naar een continurooster en van basisschool naar integraal kindcentrum. Het team: ‘Dolf is een zeer betrokken directeur. Hij weet duidelijke richting te geven aan het onderwijs en de kinderopvang. Hij is altijd benaderbaar en heeft goed contact met ouders. Mede dankzij hem heeft de Lindelaar een positieve uitstraling. Dat blijkt wel uit de vele aanmeldingen en de groei van ons IKC. Daar zijn wij hem erg dankbaar voor.’

Dolf Dekker draagt zijn taken over aan Valentine de Ruyter. Na de meivakantie start zij als nieuwe directeur van IKC de Lindelaar en kinderopvang Groene Borg.

zie ook: de krant van Midden-Drenthe

Recente berichten

Leave a Comment

Call Now Button